KOLEKCIJA 2020.
Miry Am

Pogledajte aktuelne modele

VENČANICE POSLEDNJA RENTA
OD 50-250E

Pogledajte aktuelne modele

PRONOVIAS

Pogledajte aktuelne modele

NAŠI BRENDOVI

Pogledajte aktuelne modele

KOLEKCIJA 2019/2020

Pogledajte aktuelne modele

VENČANICE ZA DECU

Pogledajte aktuelne modele

Zakažite Vašu probu

Klikom na dugme za zakazivanje,

pošaljite nam upit 

a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Naravno, uvek nas možete kontaktirati i putem telefona

***Molimo Vas da u poruci napisete datum i vreme koje bi Vam odgovaralo***

Poštovane mlade dame, Vi koje se uveliko spremate za ostvarite svoj san,a jos uvek niste i ne znate kako da odaberete venčanicu koja ce vam najlepše pristajati, ukažite poverenje Svadbenom dekoru, a mi ćemo se potruditi da budete u svakom smislu zadovoljne, našom ponudom,a vašim izborom venčanice. Kako su određeni modeli najtraženiji, rešili smo da damo kratak opis istih u skladu sa vašim oblinama i figurom.

1.Venčanica “sirena” Kroj ističe se gracioznosću i elegancijom. Idealn dizajn za devojke sa uravnoteženim merama bedara i poprsja. Najbolje je nose devojke vitke figure (niske ili visoke).

2.Vencaniča “A” kroj Klasični “a” linija stil zadovoljice i stanjiti svačiju figuru. Lagano se širi na ili u blizini prirodne linije struka. Idealan model venčanice koji pristaje svim tipovima. U zavisnosti da li je dekoltirana ili zatvorena, sami određujete sta želite istaknuti, a šta prikriti. Preporuka za neodlučne i nesigurne mlade. Sa njom nema greške.

3.Venčanica “Krinolina” ili popularno “Princeza” Klasičan i elegantan stil venčanice sa otvorenim ili zatvorenim korsetom i tradicionalnom punom suknjom. Suknja je slojevita sa prozracnim tkaninama uglavnom til Ili čipka. Idealna za vitke ili “kruškolike” figure, jer cela suknja pomaze u naglasavanju struka, a skrivanju donjeg dela tela. Punije grudi, tanak struk i široki kukovi u ovom modelu izgledaju kao idealan peščani sat.

"Jednom u živtu sretneš nekoga koga ne možeš da uporediš ni sa jednom drugom osobom na svetu "

Isto je i sa venčanicom !