PRONOVIAS

Pogledajte aktuelne modele

NAŠI BRENDOVI

Pogledajte aktuelne modele

NOVA KOLEKCIJA 2019

Pogledajte aktuelne modele

VENČANICE ZA DECU

Pogledajte aktuelne modele

Zakažite Vašu probu

Klikom na dugme za zakazivanje,

pošaljite nam upit 

a mi ćemo Vam u najkraćem roku odgovoriti.

Naravno, uvek nas možete kontaktirati i putem telefona

***Molimo Vas da u poruci napisete datum i vreme koje bi Vam odgovaralo***

Poštovane mlade dame, Vi koje se uveliko spremate za ostvarite svoj san,a jos uvek niste i ne znate kako da odaberete venčanicu koja ce vam najlepše pristajati, ukažite poverenje Svadbenom dekoru, a mi ćemo se potruditi da budete u svakom smislu zadovoljne, našom ponudom,a vašim izborom venčanice. Kako su određeni modeli najtraženiji, rešili smo da damo kratak opis istih u skladu sa vašim oblinama i figurom.

1.Venčanica “sirena” Kroj ističe se gracioznosću i elegancijom. Idealn dizajn za devojke sa uravnoteženim merama bedara i poprsja. Najbolje je nose devojke vitke figure (niske ili visoke).

2.Vencaniča “A” kroj Klasični “a” linija stil zadovoljice i stanjiti svačiju figuru. Lagano se širi na ili u blizini prirodne linije struka. Idealan model venčanice koji pristaje svim tipovima. U zavisnosti da li je dekoltirana ili zatvorena, sami određujete sta želite istaknuti, a šta prikriti. Preporuka za neodlučne i nesigurne mlade. Sa njom nema greške.

3.Venčanica “Krinolina” ili popularno “Princeza” Klasičan i elegantan stil venčanice sa otvorenim ili zatvorenim korsetom i tradicionalnom punom suknjom. Suknja je slojevita sa prozracnim tkaninama uglavnom til Ili čipka. Idealna za vitke ili “kruškolike” figure, jer cela suknja pomaze u naglasavanju struka, a skrivanju donjeg dela tela. Punije grudi, tanak struk i široki kukovi u ovom modelu izgledaju kao idealan peščani sat.

"Jednom u živtu sretneš nekoga koga ne možeš da uporediš ni sa jednom drugom osobom na svetu "

Isto je i sa venčanicom !