VENČANICE

1979291_705706186152738_7998655134828386295_oPoštovane mlade dame,vi koje se uveliko spremate za ostvarite svoj san,a jos uvek niste i ne znate kako da odaberete venčanicu koja ce vam najlepše pristajati, ukažite poverenje Svadbenom dekoru, a mi ćemo se potruditi da budete u svakom smislu zadovoljne, našom ponudom,a vašim izborom venčanice. Kako su određeni modeli najtraženiji, rešili smo da damo kratak opis istih u skladu sa vašim oblinama i figurom.

1.Venčanica “sirena” Kroj ističe se gracioznosću i elegancijom. Idealn dizajn za devojke sa uravnoteženim merama bedara i poprsja. Najbolje je nose devojke vitke figure (niske ili visoke).

2.Vencaniča “A” kroj Klasični “a” linija stil zadovoljice i stanjiti svačiju figuru. Lagano se širi na ili u blizini prirodne linije struka. Idealan model venčanice koji pristaje svim tipovima. U zavisnosti da li je dekoltirana ili zatvorena, sami određujete sta želite istaknuti, a šta prikriti. Preporuka za neodlučne i nesigurne mlade. Sa njom nema greške.

3.Venčanica “Krinolina” ili popularno “Princeza” Klasičan i elegantan stil venčanice sa otvorenim ili zatvorenim korsetom i tradicionalnom punom suknjom. Suknja je slojevita sa prozracnim tkaninama uglavnom til Ili čipka. Idealna za vitke ili “kruškolike” figure, jer cela suknja pomaze u naglasavanju struka, a skrivanju donjeg dela tela. Punije grudi, tanak struk i široki kukovi u ovom modelu izgledaju kao idealan peščani sat.