Venčanje je veliki dan... Svaka mlada daje sve od sebe, kako bi taj dan bio savršen. A savršenstvo je uvek uslovljeno - haljinom iz snova

Princes kroj

Idealna haljina za žene svih tipova tela koju često biraju žene jačeg stasa koje žele da naglase lice i gornji deo tela, a donjem delu tela da dopuste neometano kretanje.

Ovaj tip haljine je idealan izbor za žene uzih ramena i srazmernih grudi dok su stas i bokovi jaci.

Venčanice ravnog kroja

Idealna je za ravne, niže devojke i za figure peščanog sata. Ravna, padajuća haljina, otkriva sve što želite da se vidi.. Jednostavna, a opet glamurozna. Zato je često biraju žene idealnih proporcija ili mršavije građe bez obzira na visinu. Idealna je za devojke niže visine jer ravne linije, pogotovo sa šlepom nazad  optički „izdužuju“ pa se čine višima.

Venčanice "A" kroja

Odgovara ženama koje imaju uzak struk i istaknuti dekolte. Postepeno se šire od struka prema dole, čineći pad koji formira A kroj. Idealna je za devojke koje žele da prikriju jače donje delove tela, mada stoje svim figurama.

Sirena venčanice

Idealan kroj za žene koje žele da naglase struk i idealne proporcije grudi i bokova. Budući da su modeli ovih venčanica pripijeni uz telo idealno pristaju devojkama sa savršenom vitkom linijom.

Ukoliko želite da izgledate aktaktivno i izazivno bez sumnje izaberite sirena kroj.

Naše mlade

Kad nas pitate koje je najveće zadovoljstvo u našem poslu, postoji samo jedan odgovor – osmeh na licu naših mlada! Tako smo i odličili da ovako na jednom mestu sakupimo sve fotografije koje su nam mlade slale prethodnih meseci.

Poštovane mlade dame, vi koje se uveliko spremate da ostvarite svoj san, a još uvek niste i ne znate kako da odaberete venčanicu koja će vam najlepše pristajati, ukažite poverenje Svadbenom dekoru, a mi ćemo se potruditi da budete u svakom smislu zadovoljne, našom ponudom, a vašim izborom venčanice.

Kontaktirajte nas kako biste zakazale vašu probu venčanica.