Uncategorized

Dekoracija venčanja

Dobrodošli u divni svet dekoracije venčanja!

U Svadbenom dekoru osim što možete pronaći sve što vam je potrebno za venčanje, možete takođe i potražiti uslugu dekoracije venčanja.

Ukusa ima mnogo i o njima ne treba raspravljati, međutim, jedno je sigurno – sve što vi zamislite, mi to možemo ostvariti! U ovom blog postu možete videti neke od naših prethodnih radova, što se tiče dekorisanja mladenačkog stola i ostalih stolova, ali nemojte misliti da je to sve, jer dekoracija je umetnost i sve što vidite na slika, postoji u drugoj boji, veličini, može da se izuzme ili nešto da se doda.

Dekoracija mladenačkog stola

Jedna klasična i elegantna dekoracija mladenačkog stola, sa mnogo detalja, a opet i sa puno ukusa. Mladencima se posebno dopadalo da njihova dekoracija sadrži perca, te smo ih uključili prilikom pravljenja cvetnih aranžmana. Kao što možete videti, znak LOVE ili ljubav, može da stoji bilo gde na stolu, odvojeno ili spojeno, a umesto njega, može stajati i znak Mr & Mrs.

Da li znate zašto su viseći kristali popularni za dekoracije venčanja? Dok je dan i prirodno svetlo krasi salu, ovi kristali lepo odbijaju sunčeve zrake i prave toplu atmosferu, dok kad padne mrak i priguše se svetla, doprinose celokupnom događaju prelamanjem prigušenih svetla, pa imate osećaj da su salu ispunili mali svici.

Sala je takođe bila vrlo elegantna, sa stilskim stolicama, koje su doprinele celokupnom utisku o dekoraciji.

Kako nam stiže lepo vreme, mi ne možemo a da ovu dekoraciju ne podelimo sa vama. Znamo da su venčanja na otvorenom obožavana, a i da nema kraja mašti kada imamo priliku da našu dekoraciju uparimo sa divnom prirodnom dekoracijom.

Latice rasute po podu su doprinele ovom prirodnom ambijentu.

Još jedno venčanje na otvorenom koje smo ukrašavali lepim real touch belim ružama.

Još jedna rustična dekoracija, sa puzavicom koja daje prirodni doživljaj. Dodali smo i lepe visoke i niske panjeve i svećice da ulepšaju ovaj mladenački sto.

Svi znate koliko je pampas popularan, ali i sa razlogom! Pogledajte tu raskoš koju pampas daje cvetnim aranžmanima!

Još kad se cvetnim aranžmanima sa pampasom dodaju svećice koje će mladenački sto učiniti potpuno romantičnim, tada nema greške!

Dobrodošli na jedno romantično, elegantno, ali i pomalo rustično venčanje. Ko kaže da ne može sve u jednom?!

A onda jedno potpuno elegantno venčanje! I opet naše klasične real touch ruže.

Onda još malo pampasa, samo u drugačijoj sali.

Dekoracija stolova

Pored mladenačkog stola, u koji će svi gledati, jako je bitno da i ostali stolovi u sali budu lepo i skladno glavnom stolu dekorisani. Vaši gosti će se osećati počastvovano za nekim od naših stolova! ?

Brojevi za stolove su od velike koristi da vaši gosti znaju kako da se organizuju i gde tačno treba da sede. Ne zaboravite na taj detalj! ?

Koja se dekoracija vama najviše dopada? Pišite nam da li imate svog favorita, a ukoliko želite da vam baš mi dekorišemo prostor za najluđu žurku vaših života, pozovite nas na broj 064/1215418. Čekamo vas!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *